Nu blir det en show med ös, skimrande såpbubblor fyller luften och spänningen stiger. Första ackordet är lagt och barnen hopparav förtjusning. Med sång och musik, glädje och humor får de hela publiken med sig i sina svängiga låtar och roliga rörelser.
Skratten är många och glada och musiken känner både barn och vuxna igen från Talang, Bolibompa och Barnkanalen. Hitsen är många!

Tuta och kör

BARNARTIST


Brandsta City Släckers är ett band som bildades i samband med företagsrock i Helsingborg 1994. Detta var första året som tävlingen hölls, och vi vann… När det kom till scenkläder så var valet enkelt, självklart så använde vi våra ordinarie arbetskläder som väger 25 kg, d.v.s larmställ, luftpaket, dykardräkt m.m. och det har vi gjort sen dess. Vi har under årens lopp spelat regelbundet på festivaler, clubbar, företag, m.m.

KVÄLLS ARTISTEN

Deras koncept har blivit otroligt väl mottaget av både publik och arrangörer. Bandet har på några år blivit ett av Sveriges mest populära tribute-band och levererar alltid en Ledin-show i toppklass, givetvis med mycket allsång ihop med publiken

”just nu” - Ledin show

COVER ARTIST MED LEDIN LÅTAR

Man behöver inte vara raggare eller varit ung på 90 talet för att älska Pökerz.. Vi har gång på gång fyllt ställen med yngre publik som sjunger med i låtarna lika bra som en äldre publik!

Pökerz

COVER BAND TILL RONNY OCH RAGGE

STAFFANZ från Ljungby är dansbandet det svänger om. Dansbandslåtar från 60- och 70-talet är det som gäller när sångaren Staffan får välja.

STAFFANZ

ARTIST FRÅN KULTURFABRIKEN

Stäng meny